PHP8

Het PHP development team heeft versie 8 van PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) aangekondigd. Deze versie hebben wij nu op onze shared servers klaar gemaakt voor gebruik. Binnen DirectAdmin is versie 8 te selecteren zodat de pagina met PHP 8 verwerkt wordt.

Nog niet alle applicaties zijn (volledig) gereed gemaakt voor PHP 8. Zo zijn WordPress en Drupal er hard mee bezig maar wordt op dit moment alleen aangeraden om test sites met PHP 8 te laten werken. Diversie applicaties raden (nog) aan PHP 7.4 te gebruiken.

Met het uitbrengen van versie 8 is er ook een eind gekomen aan de support voor versie 7.2 en worden er voor versie 7.3 alleen nog security updates uitgebracht.

Binnenkort zullen we dan ook versie 7.2 en ouder van onze servers gaan verwijderen. De standaard zal versie 7.4 worden. Mocht u problemen hebben en uw site niet met een van de versies (7.3, 7.4 of 8.0) werken kunt u contact op nemen via support@s4hhosting.nl