WordPress hosting

Start direct met jouw website of blog

Elk webhostingpakket is inclusief gratis e-mail en mag je onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken op je domein(en). Zijn diverse software pakketten snel en gemakkelijk te installeren, zodat je makkelijk aan de slag kunt.

Keuze uit groot aantal plugins en thema's

WordPress is het meest gebruikte CMS (Control Management Systeem) ter wereld. Voordeel hiervan is dat je keuze heb uit vele mogelijkheden om het je eigen (persoonlijke) website te maken.

Met een thema's kies je zelf hoe jouw website eruit komt te zien. Met plugins voeg je functionaliteiten toe. 

 

Voordelen van het meest populaire CMS

Ruim een derde van het internet bestaat uit WordPress websites. Geen enkel ander CMS word zoveel gebruikt. Gebruik WordPress voor een eenvoudige blog, maar ook als je grote plannen hebt met je website.

WordPress is makkelijk te beheren en gebruikt altijd het nieuwste van het nieuwste. Je website is bijvoorbeeld responsive, snel en goed te gebruiken als je hoog in Google wilt komen.

 

Een veilig en compleet platform

Je WordPress website draait op het hostingplatform van S4HHosting. Jaren ervaring om het platform op te bouwen en veilig te houden. Met monitoring gericht op Wordpress websites zorgen voor een lange beschikbaarheid. En door de Wordpress geoptimaliseerde caching compleet en snel. Met dagelijkse backups.

Plotseling populaire website? Wij sluiten niet af als u meer dan het afgesproken dataverkeer verbruikt. De website blijft actief en wij zullen contact opnemen over de mogelijkheden.

 

Onze paketten

Bij al onze pakketten is een .nl domeinnaam voor het eerste jaar gratis bij afname van 12 maanden.
(Prijzen zijn inclusief BTW)